Verkoopcontract laten opstellen


Kies ervoor om het verkoopcontract van uw huis door ons te laten opstellen. Misschien heeft u al mondelinge afspraken gemaakt, maar deze zijn wettelijk niet bindend. Het is dus zeer belangrijk om deze schriftelijk te laten opstellen zodat de verkoopovereenkomst van uw woning rechtsgeldig is. In het contract staan gemaakte afspraken, zoals de koopsom en de datum van de overdracht. Bij Formalis kunt u met een gerust gevoel uw verkoopcontract laten opstellen, omdat wij dagelijks niets anders doen dan dit. U bent verzekerd van goede, snelle en betaalbare service.

typmachine

Wilt u een koopakte opstellen? Laat ons dat doen!


house

Een verkoopcontract laten opstellen doet u bij ons

Een verkoopovereenkomst voor uw woning laten opstellen, kan een tijdrovende klus zijn. Omdat wij veel ervaring hebben, verzekeren wij u aanlevering binnen drie dagen. Wilt u met spoed het verkoopcontract laten opstellen? Maak dan direct een keuze uit onze pakketten en kies voor de 24 uursservice. Wij helpen u meteen verder en sturen u een checklist. Op deze lijst staan onder andere de persoonsgegevens van verkoper en koper, een kopie van de legitimatiebewijzen en documenten met betrekking tot de woning. Op deze manier maken wij het u heel eenvoudig en kunt u met een gerust gevoel de verkoopovereenkomst van uw woning laten opstellen. Wij regelen ook graag verschillende clausules, zoals de ouderdomsclausule. Het is namelijk zeer belangrijk om alles goed te noteren in een schriftelijk contract.


Neem telefonisch contact met ons op of regel dit online

Als u makelaar bent, begrijpen wij goed dat u soms tijd tekort komt om koopovereenkomsten op te stellen. Kies ervoor om de koopakte van uw verkochte huis bij ons uit te besteden; deze kunnen wij ook met spoed aanleveren. Dit bespaart u tijd en door onze scherpe prijzen hoeft u maar een klein bedrag uit te geven. Voor u gaan wij direct aan de slag om te zorgen dat u de koopakte van het betreffende huis met spoed binnen 24 uur heeft.

energielabel

Onze concurrerende tarieven