De koopovereenkomst van een huis opstellen


De koopovereenkomst van uw huis opstellen doet u goedkoop, snel en goed bij ons. Wanneer mondelinge afspraken worden gemaakt tussen koper en verkoper, zijn deze niet direct rechtsgeldig. Deze afspraken dienen schriftelijk te worden vastgelegd. Wij bij Formalis zijn gespecialiseerd in het opstellen van de koopovereenkomst van uw huis.

typmachine

Wilt u een koopakte opstellen? Laat ons dat doen!


house

Wij gaan direct de koopovereenkomst van uw huis opstellen

Maak een plankeuze met diverse, concurrerende tarieven en wij beginnen direct aan het opstellen van de koopovereenkomst van uw huis. Voor een kleine meerprijs kiest u voor de 24 uursservice. Wij werken echter altijd snel en leveren het koopcontract binnen drie dagen aan. Alles wordt op afstand voor u geregeld, maar we houden het graag persoonlijk. U krijgt bij de intake en oplevering een mondelinge toelichting, zodat u precies weet wat u ondertekent. Bent u een makelaar en wilt u de koopovereenkomst van een woning uitbesteden? Ook dan zit u goed bij ons.


De koopovereenkomst van een woning uitbesteden doet u bij ons

Wij kunnen ons goed voorstellen dat u als makelaar soms tijd tekort komt om een koopakte op te stellen. Kies daarom voor het uitbesteden van de koopovereenkomst van uw verkochte woning. Wij hebben veel ervaring en werken snel voor een betaalbare prijs. Wilt u met spoed de koopovereenkomst van een woning uitbesteden? Dat is voor ons geen enkel probleem. Neem contact met ons op door het contactformulier in te vullen. Tevens kunt u ons telefonisch bereiken via 020-2445361 of een mail sturen naar info@formalis.nl. Wij werken vanuit Amsterdam, maar doen alles op afstand. U bent dus vanuit heel Nederland zeer welkom bij ons.

energielabel

Onze concurrerende tarieven