Koopakte opstellen


Een koopakte laat u gemakkelijk en snel door ons opstellen. Het is erg belangrijk om mondelinge afspraken schriftelijk vast te leggen, omdat deze anders niet rechtsgeldig zijn. Bij Formalis hebben wij jarenlange ervaring en geven we persoonlijke, mondelinge toelichting zodat alles duidelijk is voor koper en verkoper. Lever eenvoudig uw gegevens aan en wij gaan aan de slag met het opstellen van de koopakte. Ook als u als makelaar de verkoopakte wilt uitbesteden, zit u bij ons goed. Wij zitten in Amsterdam, maar omdat wij alles op afstand regelen, kunt u vanuit heel Nederland snel door ons geholpen worden.

typmachine

Wilt u een koopakte opstellen? Laat ons dat doen!


house

Laat uw koopakte goedkoop, snel én goed opstellen door ons

U wilt snel een kwalitatief goede verkoopakte voor uw woning laten opstellen? Dat kan bij ons voor de laagste prijs! Wij gaan als volgt te werk:

  • Wij inventariseren uw juridische documenten
  • Wij gaan de koopakte voor uw woning opstellen waarin u goed wordt beschermd
  • De verkoper en koper ontvangen het koopcontract
  • Wij geven een mondelinge, persoonlijke toelichting zodat alles duidelijk is voor u
  • U kunt de koopakte zelf printen en ondertekenen, maar digitaal is dit ook mogelijk
  • De getekende koopakte gaat naar verkoper, koper en notaris

 

Wij bieden verschillende mogelijkheden aan wanneer u de verkoopakte voor uw woning wilt laten opstellen met verschillende tarieven, deze gelden ook voor makelaars wanneer zij kiezen voor uitbesteden. U kunt ervoor kiezen om bepaalde zaken zelf op te pakken, maar natuurlijk verzorgen we graag alles voor u. Wij stellen de koopcontracten altijd binnen drie dagen op, maar wanneer u het binnen 24 uur wilt hebben, kiest u voor onze 24 uursservice. Ook in het weekend! Deze service kost u maar een kleine meerprijs. De verkoopakte van uw woning laten opstellen doet u dus bij ons voor een snelle aanlevering en altijd met duidelijke toelichting, ook als u deze als makelaar wilt uitbesteden.


De koopakte uitbesteden doet u bij ons

Makelaars nemen wij graag de tijdrovende klus van het opstellen van de verkoopakte van een woning uit handen. Als het erg druk is of u heeft een zieke medewerker, kies dan voor het uitbesteden van de verkoopakte. Ga voor uitbesteden, maak een plankeuze, lever de documenten aan en wij gaan direct aan de slag om de koopakte van alles te voorzien, desgewenst met uw bedrijfslogo. Door het uitbesteden van de koopakte bespaart u tijd en levert u alsnog snelle en goede service aan uw klant! Vul het contactformulier in of bel naar 020-2445361 voor vragen of een aanvraag. Ook kunt u een mailtje sturen naar info@formalis.nl.

energielabel

Onze concurrerende tarieven