Met spoed het koopcontract in huis


Wilt u met spoed het koopcontract van uw huis laten opstellen? Dan zit u bij ons goed. Wij kunnen binnen 24 uur de spoed koopakte voor uw huis gereed maken. Maak een pakketkeuze, kies voor de 24 uursservice, lever uw documenten aan en we gaan direct voor u aan de slag. Ook in het weekend werken we met veel plezier door, zodat u tijdig de spoed koopovereenkomst in huis heeft. Wanneer u mondelinge afspraken heeft gemaakt, zijn deze niet rechtsgeldig. Beide partijen kunnen dan beroep doen op het zogenaamde schriftelijkheidsvereiste. Dit wilt u natuurlijk voorkomen. Een schriftelijk koopcontract van een huis is direct bindend en dit stellen wij graag voor u op, ook met spoed.

typmachine

Wilt u een koopakte opstellen? Laat ons dat doen!


house

Wij stellen het spoed koopcontract voor uw huis direct op

Bij Formalis maken wij het u zeer makkelijk wanneer u met spoed de koopakte van uw huis nodig heeft. Nadat u de bestelling heeft geplaatst, ontvangt u van ons een checklist. Denk aan de persoonsgegevens van koper en verkoper, een kopie van legitimatiebewijzen en documenten met betrekking tot de woning. Wij weten precies waar we op moeten letten, omdat wij al jarenlang dagelijks alleen maar koopcontracten opstellen. Daarom kunnen wij ook de spoed koopovereenkomst voor uw huis zeer goed aanleveren. Alles wat u in het koopcontract wilt laten opnemen, zoals een asbest- of ouderdomsclausule, zal u met spoed binnen 24 uur in huis hebben.


Bent u makelaar en wilt u uitbesteden? Wij helpen u!

Als u makelaar bent, begrijpen wij goed dat u soms tijd tekort komt om koopovereenkomsten op te stellen. Kies ervoor om de koopakte van uw verkochte huis bij ons uit te besteden; deze kunnen wij ook met spoed aanleveren. Dit bespaart u tijd en door onze scherpe prijzen hoeft u maar een klein bedrag uit te geven. Voor u gaan wij direct aan de slag om te zorgen dat u de koopakte van het betreffende huis met spoed binnen 24 uur heeft.

Bereik ons eenvoudig door te bellen of mailen

Heeft u vragen over de koopovereenkomst die u met spoed in huis moet hebben? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen middels het contactformulier. U kunt ons ook dagelijks bereiken door te bellen naar 020-2445361 of stuur een mail naar info@formalis.nl. Voor iedere vraag over de koopovereenkomst van uw huis, met spoed of niet, helpen wij u met veel plezier verder vanuit Amsterdam.

energielabel

Onze concurrerende tarieven