Ouderdomsclausule van een huis


Wilt u een ouderdomsclausule van uw huis in het koopcontract laten verwerken? Kies voor Formalis voor snelle en goede service. Wij hebben verschillende opties in plankeuzes, zodat u zelf kunt kiezen of u alles uit handen geeft of niet. In alle gevallen leveren wij het koopcontract binnen drie dagen aan. Wanneer u het koopcontract van uw huis met ouderdomsclausule met spoed wilt laten opstellen, kiest u voor onze 24 uursservice zodat u alles op tijd binnen heeft voor de verkoop van uw woning.

typmachine

Wilt u een koopakte opstellen? Laat ons dat doen!


house

Een koopovereenkomst met ouderdomsclausule van uw huis laat u aan ons over

Een mondelinge afspraak is wettelijk niet bindend, daarom is het belangrijk om alles schriftelijk vast te leggen middels een koopcontract. Wanneer het een oud huis betreft, is het tevens belangrijk om een ouderdomsclausule van uw woning in het contract te laten opstellen. Hierin staat vermeld dat de koper bekend is met de ouderdom van het huis. De verborgen gebreken die het gevolg zijn van een oud huis, worden dan geaccepteerd door de koper. Een ouderdomsclausule van uw woning is dus zeer belangrijk om te laten opstellen. Op deze manier beschermt u uzelf.


Neem eenvoudig contact met ons op voor snelle en goede aanlevering

Wilt u een ouderdomsclausule van uw woning laten opstellen, maar woont u niet in de buurt van Amsterdam, waar wij gevestigd zijn? Dat is geen probleem, want wij werken op afstand! Ook voor makelaars wanneer zij kiezen voor de uitbesteding van een koopcontract, werken wij zeer snel en kundig. Vul ons contactformulier in of neem telefonisch contact met ons op via 020-2445361. Ook bereikt u ons snel via mail. Stuur uw vraag over bijvoorbeeld de ouderdomsclausule van uw huis naar info@formalis.nl. Wij spreken u graag snel.

energielabel

Onze concurrerende tarieven