Koopcontract huis opstellen


De koopovereenkomst van uw huis opstellen doet u goedkoop, snel en goed bij ons. Wanneer mondelinge afspraken worden gemaakt tussen koper en verkoper, zijn deze niet direct rechtsgeldig. Deze afspraken dienen schriftelijk te worden vastgelegd. Wij bij Formalis zijn gespecialiseerd in het opstellen van de koopovereenkomst van uw huis.

typmachine

Wilt u een koopakte opstellen? Laat ons dat doen!


house

Het koopcontract voor uw huis laat u gemakkelijk en snel door ons opstellen

Wij stellen de hele dag door koopcontracten op en hebben er ondertussen al duizenden gemaakt. Dit betekent dat we precies weten waar we op moeten letten. Tevens blijven onze kosten laag door snelle aanlevering. Wilt u een ouderdomsclausule opnemen in het contract? Of wilt u met spoed het koopcontract voor uw huis laten opstellen? Deze mogelijkheden bieden wij, en altijd met de hoogwaardige kwaliteit die u mag verwachten.


Neem contact met ons op

Wij stellen met plezier een koopcontract op waarin u goed wordt beschermd. Hierna geven wij u een persoonlijke, mondelinge toelichting zodat alles voor u duidelijk is en u met een gerust gevoel het koopcontract kunt ondertekenen. Dit kunt u ook gemakkelijk digitaal doen. Heeft u vragen of wilt u direct het koopcontract voor uw huis laten opstellen door ons? Neem contact met ons op middels het contactformulier, bel ons via 020-2445361 of stuur een mail naar info@formalis.nl. Ons kantoor is gevestigd in Amsterdam, maar wij kunnen alles op afstand voor u regelen. We spreken u graag snel!

energielabel

Onze concurrerende tarieven