• 24-uurs service, ook in het weekend
  • Ma-Vr: 09:00-21:00 Za-Zo: 09:00-17:00
  • Neem contact met ons op: 020-2445361

Bestel hier uw koopcontract

We bieden verschillende mogelijkheden bij het opstellen van een koopcontract. U kunt ervoor kiezen om bepaalde zaken zelf te doen of alles door ons te laten verzorgen. Alles wordt op afstand geregeld, maar wel persoonlijk! Bij de intake en de oplevering geven wij u een mondelinge toelichting, zodat u goed op de hoogte bent van de inhoud van uw koopcontract. Wel zo prettig.


Bestel nu en ontvang uw koopcontract uiterlijk

Onze tarieven


Documenten

Kadastrale documenten (recent bericht van eigendom, kadastrale kaart en kopie leveringsakte) kunnen wij voor u aanschaffen bij het Kadaster, zodat de koper goed wordt geïnformeerd.


Ondertekening

U kunt het koopcontract zelf printen en samen met de koper ondertekenen. Maar het is ook mogelijk om digitaal te ondertekenen, met een zogenaamde elektronische handtekening. Dit is een juridisch geldige ondertekening en omdat dit op afstand gebeurt, wel zo veilig. Na ondertekening ontvangen verkoper en koper het ondertekende koopcontract en desgewenst zenden wij het document door naar de notaris.


24-uurs service

Standaard leveren wij het koopcontract aan binnen 3 dagen (nadat alle gegevens compleet zijn ontvangen). Tegen een geringe meerprijs is het mogelijk om het koopcontract binnen 24 uur te ontvangen, ook in het weekend!


Heeft u vragen? Mail, bel of app ons, we reageren snel. 

E-mail