Laat uw koopcontract door ons opstellen

Als NVM-makelaar stelt u vaker koopcontracten op. Het is wel een tijdrovende klus en als het erg druk is of wanneer een medewerker ziek is, kan het gemakkelijk zijn om het professioneel uit te besteden.

Formalis biedt een snelle en betaalbare oplossing wanneer u zelf geen tijd heeft om het contract op te stellen. Lever in slechts enkele klikken de benodigde gegevens aan en wij gaan aan de slag met het koopcontract, desgewenst met uw bedrijfslogo. 


Scherp oog voor detail

Formalis is gespecialiseerd in het opstellen van koopcontracten. We doen niet anders! Daarom hebben we een werkwijze ontwikkeld, die foutkansen vermindert en tóch snel werkt. En daar heeft u als makelaar voordeel bij, zodat partijen snel een goed koopcontract kunnen tekenen. Dit wordt voor u opgesteld conform het model welk is vastgesteld door de NVM - Nederlandse Coöperatieve vereniging van Makelaars en Taxateurs in onroerende goederen NVM U.A., Vastgoedpro, VBO Vereniging van makelaars en taxateurs, de Consumentenbond en Vereniging Eigen Huis. 


Onze tarieven


Wat onze opdrachtgevers zeggen

Bekijk hier ook de reviews van onze particuliere opdrachtgevers:


Over ons

Wilt u het koopcontract uitbesteden, maar heeft u nog vragen? 
Neem direct contact met ons op door het contactformulier in te vullen, ons te mailen via info@formalis.nl of bel direct naar 020-2445361.

Wij zijn gevestigd in Amsterdam, maar wij helpen u door heel Nederland op afstand. U kunt dus altijd het koopcontract uitbesteden bij ons.


Plan een telefonisch kennismakingsgesprek in

Wij zijn flexibel in onze tijd en van 09:00 tot 21:00 uur bereikbaar. Plan ons kennismakingsgesprek in wanneer het u schikt.


Voorbeelden van aanvullende en afwijkende clausules

We denken actief mee om uw koopcontract op het verkochte object af te stemmen en kunnen verschillende clausules toevoegen:  


Duidelijk Stappenplan


Meer informatie? Neem contact met ons op:

E-mail ons