Off market deal gesloten? Leg het vast met een koopcontract

Off market deals worden vaak snel gesloten en partijen wensen dan ook spoedig de gemaakte afspraken vast te leggen. Heeft u snel een goed koopcontract nodig? We helpen u graag! 

Laat uw koopcontract 
door ons opstellen

Formalis biedt een snelle en betaalbare oplossing wanneer u zelf geen tijd heeft om het contract op te stellen. Lever in slechts enkele klikken de benodigde gegevens aan en wij gaan aan de slag met het koopcontract, desgewenst met uw bedrijfslogo.

 

Uw koopcontract wordt binnen 2 dagen opgesteld. Toch een wijziging? Geen discussie, correcties worden ongelimiteerd doorgevoerd.

 

Wilt u, naast het koopcontract van een woning, ook het onderteken traject uitbesteden? Geen probleem! Wij laten verkoper en koper hun elektronische handtekening zetten. En indien u dat wenst, zenden wij de documenten ook door naar de notaris.

Scherp oog voor detail

Formalis is gespecialiseerd in het opstellen van koopcontracten. We doen niet anders! Daarom hebben we een slimme werkwijze ontwikkeld, die foutkansen vermindert en tóch snel werkt. En daar heeft u voordeel bij, zodat uw opdrachtgever snel een goed koopcontract kan tekenen.  

Onze tarieven

Koopcontracten:
we doen niet anders

We denken actief mee om uw koopcontract op het verkochte object af te stemmen en kunnen verschillende clausules toevoegen: 

Een welkome aanvulling op uw dienst!

Voor een laag tarief besteedt u de opmaak van het koopcontract uit, zodat u focus kunt houden op andere werkzaamheden. Binnen 2 werkdagen ontvangt u een sluitend koopcontract.

 

Digitaal ondertekenen? Indien u dat wenst, voeren wij dat uit. En we kunnen ook alle documenten direct naar de notaris verzenden.

Duidelijk Stappenplan

Over ons

Aanvullende informatie

Wilt u het koopcontract van een verkochte woning uitbesteden, maar twijfelt u nog? Bekijk onze reviews van tevreden klanten of neem direct contact met ons op door het contactformulier in te vullen, ons te mailen via info@formalis.nl of bel direct naar 020-2445361. Wij zitten in Amsterdam, maar wij helpen u door heel Nederland op afstand. U kunt dus altijd het koopcontract van een woning uitbesteden bij ons.

Meer informatie? Neem contact met ons op:

E-mail ons

Vraag en antwoord

Meer weten over onze dienstverlening? Klik hieronder: